dinsdag 3 juli 2012

boekentasjes

Ook al is de vakantie nog maar pas begonnen, hier zijn we helemaal in de ban van boekentasjes! Kleutertasjes om precies te zijn...Blijkbaar zijn al heel wat mama's op zoek naar een leuke tas voor hun kleuter, zodat die op 3 september de show kunnen stelen op de speelplaats...en weet je wat? Ik denk dat dit wel zal lukken met zo'n mamanessa exemplaartje!!

Wil je ook zo'n tasje bestellen voor jou kleuter? Mail me dan gerust op mamanessahandgemaakt@gmail.com, of neem een kijkje op mijn facebookpagina
En aan de mama's die helaas geen kleutertjes meer in huis hebben: ik ben ook bezig met een groter exemplaartje! Enige minpunt: ik ben nog op zoek naar grotere slotjes voor deze tasjes...ik ben door mijn voorrad heen, en daar waar ik ze normaal bestelde zijn ze uitgeput en dit kan nog efkes duren...ik ben op zoek dus!3 opmerkingen:

  1. waw, zo mooi kan ik ze niet maken! Ik heb echter wel een waardig "afgietsel" geproduceerd: zie sarahmamzilla.blogspot.com. Misschien bestel ik er toch eentje bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen