zaterdag 5 maart 2011

die koemelk toch...

BAH! Vandaag nog maar eens met de neus erop gedrukt geweest dat cas nog niet verlost is van zijn reflux/koemelkallergie...Toen mijne mini geboren was, verliepen de eerste weken/maanden niet echt vlotjes...na veel zoeken heb ik dan ondervonden dat hij allergisch was aan koemelk en ietsje later bleek hij ook op soya te reageren (lees: erge reflux, gepaard met krijsen, tieren,...zure oprispingen en overgeven...) Dus mama 7 maand lang op streng dieet! Toen zijn we begonnen met flesjes, gelukkig verdraagt hij deze (nan ar2) en zijn we daar niet aan een ellenlange zoektocht moeten beginnen...
Maar zo af en toe moeten we van de kinderarts eens "testen" hoe hij ondertussen reageert op bepaalde producten. Zo hebben we dus al ondervonden dat verwertke koemelk (in koekjes...) lukt, maar niet overdrijven. Maar melk, yoghurt was altijd not done!
Aangezien ik dinsdag naar de ka moet, leek het mij het ideale moment om nog eens te testen (a ja, want ze zal vragen hoe het is met de allergie é) Dus ikke mijn paula de koetje (puddingske) delen met mini...tot zover de test! Amper een uurke later zat het kind te slikken en te puffen en 2u later kwam de pudding er weer uit...en ZUUR dat het was!! Dus: nog niet byebye KMA blijkbaar...toch ambetant hoor, allergieën!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten