zondag 24 augustus 2014

get into the groove...

eigenlijk zit ik er al efkes terug in hoor, in the groove...maar foto's nemen en bloggen erover leek niet te lukken...Dat in combinatie met manlief die in verlof is, kamers die geschilderd werden, daguitstapjes, dochterlief die in het gips belandde...tja, dan lukt dat bloggen niet zo goed precies.
Maar! Ik probeer de komende week elke dag over een nieuw stuk te bloggen! Laat het ons de countdown naar school noemen...
En ik start het aftellen met een nieuw setje voor Fien! Wegens pootje in het gips geen superleuke foto's van een spelend kind, zodat je ziet hoe leuk de tricot eigenlijk is en hoe vrij ze kan bewegen erin, maar toch! Ze is er nu al dol op!! Ik twijfel nog over ofwel een leuke legging voor erbij ofwel een paar beenwarmertjes...ach...misschien maak ik ze nog allebei!!
De mosterd haalde ik bij de nieuwe alba collectie voor de winter: longsleeve en rokje in identieke stofcombinatie. Zo krijg je het idee dat het een jurkje is, maar toch niet :-). Doordat het shirtje zo een aansluitend modelletje is, lijkt het me ook lekker warm.
De tricot haalde ik bij in den beer en kan je dus langs beide kanten gebruiken!
1metertje stof leverde me dus een volledige outfit op en ik heb nog een restje over...die beenwarmertjes zal ik dus alvast op mijn planning zetten!

6 opmerkingen:

 1. Al dat gips,... Ons Marie heeft het ook. En ze is het stilzitten na een week en half al meer dan beu. Ze moet nog een weekje wachten voor ze erop mag proberen te lopen.
  We kunnen onze dochters misschien bij elkaar zetten ;) .
  Veel goede gips moed.
  (Saraflie.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk setje en jammer dat dochterlief in de gips zit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. knap! En ik hoop dat dochterlief zich toch nog een beetje amuseert

  BeantwoordenVerwijderen