vrijdag 4 september 2015

Een klassieker

Mijn meisje...de pechvogel van de familie...
Zeven is ze nu en reeds een tijdje is ze in de ban van "molentjes". Radslag zoals dit ook weleens genoemd wordt in vaktermen...eerlijk toegegeven, het kind kan de beweging wel goed, maar dan moet ze die wel buiten uitvoeren van mij! Helaas heeft ze zichzelf precies niet altijd in de hand, want ze voert haar molentjes overal uit...tot overmaat van ramp voerde ze gisteren zo een molentje uit met een rol ( nog in de verpakking) kaftpapier in de mond...je kan het al raden: Fien kreeg het ding keihard in haar mond geduwd, met een gat in haar gehemelte en heeeeeeeel veeeeeeel bloed tot gevolg.

Een tripje naar de spoed en doorverwijzing naar de Nko later, wisten we dat het gat moest genaaid worden, en wel onder verdoving...
Dus nam manlief een dagje verlof en trok vanmorgen met Fien naar het ziekenhuis...al bij al viel alles goed mee, en had Fien heel veel geluk, maar het verschot zit er toch in bij het kind!
Eenmaal thuis ben je graag op je gemak na zo een toestanden en gelukkig had ik haar onlangs een nieuwe pyjama gemaakt! Ze twijfelde geen seconde toen ze in de kast keek en trok deze aan!
Hopelijk zorgt de pyjama vannacht alvast voor een betere nacht dan de vorige...
De foto's dateren van een tijdje terug...hier was haar mond dus nog niet toegetakeld, vandaar het blije gezichtje!
Stofjes kocht ik bij stoffieke
Patroon: samenraapseltjes uit ottobre...1 opmerking:

  1. Oei! Wat een gevolgen kunnen die meidenfratsen toch hebben! Hopelijk voelt ze zich snel beter. Maar daar zal die coole pyjama wel aan bijdragen! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen