zondag 20 februari 2011

broekskes!

Nadat ik al heel wat voor ons madammeke heb gemaakt (lees: rokskes, kleedjes...) vond ik dat het tijd was dat onze jongens eens iets kregen!
Maar: boe voor het 'jongens'aanbod in stofkes zeg! En waarmee begin je dan?
Ik ben dus op zoek naar het ideale broekske...
Ondertussen heb ik ook besloten om mij te wagen aan het naaien met patroon (a ja, ik zit hier met een abonnement op ottobre: een superboekske met veel (te veel) schone kleerkes in...).
Ondertussen zijn probeersel nr 1 en 2 een feit: een joggingbroekske voor daan en een harembroek voor fien (kweet, ik ging iets voor de jongens maken, maar mijn aanbod jongensstofkes is dus bijna nihil!): allebei uit een ottobre (maar aangepast door mijn hersentjes...)
Al bij al ben ik tevreden over mijn werk...oké ze zijn voor verbetering vatbaar, maar Daan heeft vrijdag in zijn nieuwe broek gesport en vond ze prima!

 


volgende naaiprojectje: saloptje voor uit cas uit...idd den ottobre! Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aangezien mijn stofkesaanbod voor jongens hier dus zo klein is, heb ik er gisteren maar besteld via http://www.stoffen.net/ en om hier 7 tot 9 dagen met mijn vingers te zitten draaien...ik voel een tussenprojectje opborrelen!!

1 opmerking:

 1. Weet niet of je deze online shop al ontdekt hebt... heel leuke dingen!!

  http://www.noeks.nl/

  En dit kan je misschien ook nog meer ideeën geven...

  http://koekepeertje.blogspot.com/

  Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen