vrijdag 27 december 2013

Jeej! een meisjesmuts!! en een GIVE AWAY!!

Ik maakte voor zowel mijn dame als heren meerdere malen dezelfde muts...zo een modelleke met flapkes voor de oren...ge weet wel é!
Maar nu zat madam zonder goed passende muts en ik wou eens iets anders...mijn madam is namelijk een echt madammeke, ge weet wel, een meisjemeisje. Dus zo een flapkes model is net iets te stoer voor haar...
Dus ikke denken en zoeken in mijn ottobrekes, maar daarin vind je dus steeds datzelfde model...
En plots, PING!! ik zou een baret maken voor haar!!
Ik tekende gisteravond een patroontje (alez, 2 eigenlijk in de hoop dat er eentje goed zou zijn) en vanmorgen ging ik aan de slag! Zoals gedacht was nummerke 1 te klein, maar nummerke 2 past haar perfect!!perfect model voor meisjes met een kort kapseltje zoals mijn madammeke!!
En nu zit ik hier dus met dan nummerke 1, identiek aan de muts die mijn dochter opheeft, alleen een stuk kleiner, volgens mij perfect voor een 1,5 tot 3 jarige ongeveer...
Heb jij zo een exemplaartje rondlopen?? Laat dan in een berichtje achter waarom jouw meisje zo een mutsje wel zou kunnen gebruiken en wie weet, win je dit mutsje wel op 29 december!! 
Tot 29 december om 18u kan je dus meedoen , dan kies ik een winnaar die dit mutsje in de bus krijgt!!

10 opmerkingen:

 1. Reden 1: mijn dochter is nog iets jonger dus het zal sowieso passen. Reden 2: dan moet ik volgende winter niet op zoek naar een schoon muts.
  Reden 3: ik ben verzot op leuke dingen voor mijn dochter en dit zou dus weer een mooie aanvulling zijn (als je weet dat er al twee jaars in haar kleerkast hangen ha!) :) Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mutsje. Ik zou graag meedoen voor mijn meisje van 20 maanden.

  Toen ik zwanger werd hoopten we dat ze net zulke dikke krullen zou krijgen als ik, maar tot nu toe heeft ze 3 sprieten op haar hoofd. Ook schattig, maar we hopen altijd nog dat het ooit uitgroeit tot een weelderige bos. Ik was ook tot mijn 3e praktisch 'kaal', dus hoop doet leven, maar zo'n mooi mutsje zou niet misstaan natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohhh volledig onze smaak! Dochterlief heeft nu een exemplaar die elke keer over haar ogen zakt, veeeel te groot dus. Zoals vandaag...komen we van het zwembad...en ziet madam niet waar ze loopt.. DUS wij dingen mee naar die mooie muts! Kwestie van haar 1,5j in stijl te vieren straks ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb een klein mieke met een koud hoofdje die zo een leuk mutsje kan gebruiken...ze gooit al die andere in het rond en wacht precies op dit perfecte hoofddeksel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omdat ik denk dat die steeds langer wordende krulletjes van onze 1,5 jarige dochter daar heel mooi gaan onder komen piepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier al twee mutsen kapot deze winter. En ons madam is een echt madammeke. Dis het mutsje zou wel van pas komen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier een 2jarig madammeke, dus deze zou van pas komen!
  Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh zo leuk, zo'n baret! Ik heb hier ook een echt meisjemeisje rondlopen, dat alles wil passen dat mama maakt (ook al is het een dekentje, of een kerstboom :D). Ze wordt er 2 op 1 februari.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn dochtertje van bijna 1,5 jaar loopt nog steeds met een geboortemutsje rond omdat ze al haar andere mutsen uittrekt, misschien lukt het met deze mooie muts wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooh lief lief! Zelf zo geen schattig meisje hier, maar het zou wel een leuk cadeautje zijn voor het dochtertje van mijn schoonzus.

  BeantwoordenVerwijderen