zondag 20 juli 2014

zondag blogdag!

Geen idee waarom, maar blijkbaar maak ik de meeste van mijn blogberichtjes op zondag! Ah ja, het is dan ook een heerlijke dag, waarin een mens al eens meer tijd heeft om efkes in de zetel te ploffen, spelletjes te spelen met de kindjes, in mijn geval nog wat te naaien of zich achter de pc te zetten en een berichtje te typen over dat genaai!
Gisteren was ik nog eens aan het bloghoppen en toen kwam ik dit zaaaaaaaaaaalige kleedje tegen en toen begon ik in mijn hoofd al in mijn stofeenkast te snuisteren op zoek naar de ideale stofjes hiervoor...
Tegen dat ik dus mijn computer weglegde had ik al een combinatie in gedachten. Ik had nog een restje van en andere jurk liggen en het perfecte tricotje voor erbij!!
Vanmorgen werd alles geknipt en begon ik te stikken...En hopla! In no time maakte ik voor mezelf een nieuwe jurk, die hoogstwaarschijnlijk nog veel uit de kast zal komen deze zomer!
Er zouder er nog wel eens kunnen volgen...(hoewel mijn zomergarderobe goed gevuld is momenteel...misschien moet ik al uitkijken naar najaarsmodellekes!)


10 opmerkingen:

 1. waaaaauw!! zit je als gegoten! echt superleuk! zou mij ook mooi staan denk ik ;-)
  welke stofjes heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw!! prachtig en lijkt me heel leuk om dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zeer mooi en het staat je zeer goed.

  Waar laat jij je labeltjes maken?
  alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi kleedje. Ik kan best geloven dat dit zeer veel uit je kleerkast gaat komen. Want het ziet er heel leuk en comfortabel uit om te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk! E ook wel benieuwd naar de stof die je gebruikte.

  BeantwoordenVerwijderen