maandag 9 juni 2014

En nu vul ik mijn eigen kast!

Echt...de kasten van de kids zijn voorzien van voldoende (alez, momenteel toch...) zomerkledij. Behalve dan nog enkele shortjes voor de jongens, maar ze komen nog toe...
Mijn kast daarentegen...die is behoorlijk eentonig geworden. Dus is het tijd om eindelijk eens mezelf van kleren te voorzien!
Ik maakte in het verleden wel al eens een rokje, maar deze droeg ik amper...dus ging ik op zoek naar iets anders, en aangezien ik sowieso meer een jurkenmadam ben, ben ik daar in gevlogen!
De burda 7828 is hier de revue al gepasseerd en onlangs ging ik er nog eens mee aan de slag, maar dan met aanpassingkjes hier en daar...en echt! Ik maakte hem een 3tal weken terug en ondertussen droeg ik hem al heel vaak: een toppertje dus, waar er ondertussen al een nieuwe halfafgewerkte versie van ligt te wachten op de juiste paspel. Maar zoals jullie ondertussen weten ben ik een ramp in het direct foto's nemen, dus heb ik er geen enkele van, maar ik beloof plechtig dat ik er de volgende keer ik hem draag er foto's zullen volgen!
Ondertussen kan ik jullie wel al de halfafgewerkte tonen, waarvoor ik niet voldoende paspel had...

Maar gelukkig maakte ik ook al een nieuw toppertje, en hiervan liet ik de oudste heel profi voor de foto's zorgen...Het is een zelfnagetekend ( :-) ) jurkje dat hier ook in meerdere versies zal gefabriceerd worden volgens mij!
De boter haalde ik bij Lola en Liza, de stof is er eentje dat ik scoorde via facebook. Dit moest eigenlijk het proefmodelletje worden, maar tis een wel heel draagbaar exemplaartje geworden!!
En dan werk ik nu wat verder aan die andere jurkjes voor MEZELF!!

13 opmerkingen:

 1. Amai kei knap! Stiekem een beetje jaloers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk met die fluo paspel en dat strikje op de rug! Knap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! En jurkjes voor jezelf kan je ook langer aan dan jouw kids :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moh zeg, zo leuk met je korte coupe! Had je amper herkend! Mooi kleedje, super fan van je halfafgewerkte versie. Waar heb je de stof gehaald als ik mag vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, ja mijn haartjes zijn weer kort, had ik vroeger ook en de vent heeft steeds blijven aandringen om er de schaar in te zetten...uiteindelijk gedaan en erg blij met het resultaat!
   De strikjesstof vond ik via de groep naaien voor vriendinnen op facebook...

   Verwijderen
 5. Beetje jaloers, mooi kleedje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kei tof kleedje! Eigen patroonontwerp?

  BeantwoordenVerwijderen